Запорізький професійний ліцей залізничного транспорту

Пошук
90-річчя ліцею
Block title
Block title
Квитки
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Block title
Block title
Головна » 2013 » Червень » 4 » Співпраця ліцею з Клінікою дружньої до молоді та Червоним Хрестом
16:24
Співпраця ліцею з Клінікою дружньої до молоді та Червоним Хрестом
Психологічне та фізичне здоров’я молоді – 
це майбутнє нашої держави

ДНЗ "Запорізький професійний ліцей залізничного транспорта" на протязі довгих років щільно співпрацює з Клінікою дружньої до молоді та Червоним Хрестом. Представники цих Товариств щомісяця проводять виховні роботи з учнями нашого ліцею за такими напрямками: психологія, ВІЛ (СНІД), профілактика туберкульозу, статевий розвіток підлітків та багато ін. Учні можуть анонімно звернутися до представників цих Товариств за необхідною допомогою.

«Клініка дружня до молоді» створена на базі Запорізької обласна клінічної дитячої лікарні ( пр. Леніна, 72, тел. (0612) 64-23-07) з метою задоволення потреб молоді віком від 10 до 24 років у спеціалізованій медичній допомозі з питань репродуктивного та сексуального здоров’я. 

Спеціалісти клініки проводять консультування молоді з питань регуляції народжуваності, формування відповідної дітородної поведінки та необхідних практичних навичок. Для молодих людей відкриваються можливості щодо обговорення стосунків з батьками, друзями, інших важливих питань. Кожна молода людина, при бажанні, може визначити рівень сексуального здоров’я та отримати рекомендації з питань психогігієни статевого життя, сім’ї та шлюбу. 
Надається медико-психологічна допомога при кризових психологічних станах. Прийом та консультування в Клініці здійснюється безкоштовно за направленням лікарів закладів охорони здоров’я Запорізької області та при самостійному зверненні відвідувачів (анонімно).

Основною метою діяльності Товариства Червоний Хрест є захист життя людини, попередження та полегшення людських страждань під час збройних конфліктів, стихійного лиха, катастроф та аварій, надання допомоги медичній службі збройних сил і органам охорони здоров’я, сприяння органам державної влади України у їх діяльності в гуманітарній сфері, навчання молоді медичним та санітарно-гігієничним правилам поведінки.

Переглядів: 485 | Додав: Natali | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 |